Wij hebben gemerkt dat men steeds meer behoefte heeft aan kwaliteitsoplossingen tegen steeds meer concurrerende prijzen. Dit is bij de laminaatmarkt niet anders. Dit leidde bij ons ertoe om de werkwijze van onze laminaatverkoop eens onder de loep te nemen. We hebben gemerkt dat men doorgaans een goedkope, maar duurzame oplossing voor de vloer zoekt. Laminaat is dan doorgaans de meest gekozen optie. Ook horen we steeds vaker dat men laminaat wel graag wil, maar dat er toch heel erg tegen het leggen van de vloer opgekeken wordt. Als u dit niet dagelijks doet, dan is laminaat leggen inderdaad een zware onderneming, met name wanneer u veel hoeken in uw bedrijfspand of woning heeft. Om deze redenen werkt Laminaatwereld volgens een ander concept, namelijk het all-in concept.

De prijs wordt achteraf berekend met de vooraf bepaalde prijs per m2. Hierbij wordt het aantal gebruikte pakken geteld en de gelegde vierkante meters bepaald.

Wat omvat all-in?

Laminaatwereld verkoopt geen los laminaat, maar verkoopt het all-in concept. Dat betekent dat u voor een vaste prijs per vierkante meter een volledig afgewerkte vloer krijgt. Dit omvat:

  • Hoogkwaliteit laminaat geschikt voor onder meer projectmatig gebruik;
  • Kwalitatief hoogwaardige ondervloer afgestemd op uw situatie (zoals vloerverwarming);
  • Nette afwerking met plinten.

Wij kunnen dit concept zo goedkoop leveren omdat we alleen grote partijen rechtstreeks bij de fabriek inkopen. Daarnaast werken wij met vakmannen die al jaren laminaatvloeren leggen. Zij werken zeer efficiënt en zorgen er voor dat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Waar leveren wij?

We leveren hoofdzakelijk bij klanten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Mocht u echter een locatie elders in het land volgens ons all-in concept van laminaat voorzien hebben, neemt u dan zeker ook contact met ons op.

Garantie

✅ 6 maanden leg garantie regels

Wij kunnen geen garantie geven op:
✅ vloeren die niet egaal zijn.
✅ restpartijen.
✅ plakplinten op niet egale vloeren.
✅ vloerverwarming problemen.
✅ 6mm laminaat all-in wegens de beperkte kwaliteit.
✅ Loslatende plakplinten (Tip: plak de losgelaten plakplint vast met een druppel houtlijm.)
✅ PVC is inclusief 1 keer egaliseren. Exclusief afkitten.

Factuur is uw garantie bewijs.

Voorwaarden

Het verzetten van de leg afspraak binnen 48 uur kunnen extra kosten berekend worden ivm inplannen personeel.

Gemeubileerde woningen worden 220€ verhuis/verplaatst kosten berekend. Laminaatwereld is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.  Van tevoren aangeven i.v.m inplannen extra verhuis ploeg voor grote verhuizingen. Mocht het niet aangegeven zijn mag de legger weigeren en moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden, dit brengt extra kosten met zich mee.

Deuren moeten van te voren uit het scharnier gehaald worden. Laminaatwereld is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan deuren of scharnieren.

Voor het verwijderen van het oude laminaat/vloerbedekking vragen wij 225€.

Annuleringskosten bedragen 20% van de opdracht.

Luiken, rooster afwerkingen, trap afwerkingen, aluminium profielen horen niet bij het all-in concept en kunnen extra kosten bij komen.

In verband met de goedkope prijzen kunnen wij beperkt afval meenemen.

De vloer moet stofvrij opgeleverd zijn voordat er gelegd kan worden zo niet kunnen er extra schoonmaak kosten in rekening gebracht worden.

Zolang de goederen niet betaald zijn,blijven ze eigendom van Laminaatwereld

Eventuele parkeerkosten worden verrekend. Graag in overleg over aanmelden bezoekerspas en andere parkeer mogelijkheden.

Verzetten van projecten kunnen wij u gebreken stellen en hier zijn kosten aan verbonden. Bij uitstel per direct 70% aanbetaling.

Waterschade offertes moeten ter plekke bekeken worden kosten zijn€75 bij bestelling laminaat wordt het in vermindering gebracht.

Indien producten deels teruggebracht worden vervalt de korting. Dit wordt berekend met het bedrag dat u terugkrijgt.

Retour betalingen worden binnen 14 dagen uitgevoerd.